The Ecom Agency kennisbank

Daniel Zhang

Wie is Daniel Zhang?

Daniel Zhang is een Chinese zakenman en de huidige CEO van Alibaba Group, een van 's werelds grootste e-commercebedrijven. Hij werd geboren in 1972 in Shanghai, China en studeerde bedrijfskunde aan de Shanghai University of Finance and Economics.

De huidige CEO van Alibaba

Zhang kwam in 2007 bij Alibaba Group als CFO van de B2B-afdeling van het bedrijf en bekleedde verschillende leidinggevende posities voordat hij in 2015 werd benoemd tot CEO. Onder zijn leiding heeft Alibaba Group zijn positie als een van de toonaangevende e-commercebedrijven ter wereld versterkt en zich uitgebreid naar nieuwe markten en sectoren.

Zhang wordt geprezen om zijn visie op innovatie en technologie en heeft geleid bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven en producten, zoals Alipay en Tmall, die hebben bijgedragen aan de groei van Alibaba Group.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.