The Ecom Agency Kennisbank

Carlos Slim Helu

Wie is Carlos Slim Helu?

Carlos Slim Helu is een Mexicaanse zakenman en filantroop, geboren op 28 januari 1940 in Mexico-Stad, Mexico. Hij is een van de rijkste mensen ter wereld en wordt beschouwd als de rijkste man van Mexico.

Slim is vooral bekend als de oprichter en eigenaar van Grupo Carso, een conglomeraat van meer dan 200 bedrijven in diverse sectoren, waaronder telecommunicatie, vastgoed, bouw, financiën en detailhandel. Hij heeft belangen in een aantal van de grootste bedrijven van Mexico, waaronder América Móvil, Telmex, Telcel en Grupo Sanborns.

Slim staat bekend om zijn zakelijke strategieën en zijn vermogen om te investeren in bedrijven die op het punt staan te groeien. Hij is een van de grootste investeerders in de Mexicaanse economie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij de modernisering van de telecommunicatie-industrie in Mexico.

Naast zijn zakelijke activiteiten is Slim ook een filantroop en heeft hij aanzienlijke bedragen gedoneerd aan diverse goede doelen en stichtingen. Zo heeft hij het Carlos Slim Health Institute opgericht, dat zich richt op de verbetering van de volksgezondheid in Mexico en Latijns-Amerika, en heeft hij de Carlos Slim Foundation opgericht, die zich inzet voor onderwijs, cultuur en sociale ontwikkeling in Mexico.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.