The Ecom Agency kennisbank

Bas Smit

Wie is Bas Smit?

Hij is een Nederlands ondernemer en heeft verschillende bedrijven opgericht. Bas Smit is ook een bekende figuur in de Nederlandse ondernemerswereld en wordt geroemd om zijn uitstekende zakelijke vaardigheden. Bas Smit is geboren op 26 april 1981.

Prive

Bas Smit is de echtgenoot van Nicolette van Dam. Ze hebben samen 2 dochters.

Het verhaal van Bas Smit

Bas Smit maakt dus alvast een goede start door zich samen met zijn toenmalige zakenpartner Roland Kahn onder te dompelen in de wereld van het vastgoed. Toen hij in 2017 zijn bedrijf startte, begon het geld echt te stromen. De afgelopen jaren heeft hij met succes geïnvesteerd in zo'n 20 tot 30 verschillende bedrijven. Dit is een hele slimme manier om passief inkomen te verdienen en het betaalt ook nog eens goed. Bas Smit heeft meer dan 850.000 volgers op Instagram. Hierop adverteert hij bedrijven voor kleine of grote bedragen. Hij is ook eigenaar of mede-eigenaar van verschillende bedrijven. Brasserie Van Dam, Gamechangers , The Healthy Snackbox,  The padellers. Ook heeft hij onlangs bezorgservice Zapp opgericht.

Het vermogen van Bas Smit

Het vermogen van Bas Smit wordt in 2023 geschat op €6.000.000. Dit heeft hij opgebouwd door zijn inkomsten van Social media, Brasserie Van Dam, Gamechangers , The Healthy Snackbox en Zapp.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.