Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Customer Relationship Management

Wat is een Customer Relationship Management? 

Customer Relationship Management (CRM) is een strategie die bedrijven gebruiken om beter contact te onderhouden met hun bestaande klanten en potentiële klanten. Het doel van CRM is om de waarde van bestaande klanten te vergroten en nieuwe klanten te werven. 

Waarom zou je Customer Relationship Management inzetten? 

De redenen waarom bedrijven Customer Relationship Management inzetten, zijn onder andere: om de klanttevredenheid te verhogen, om de klantbetrokkenheid te verbeteren, om de klantenbinding te versterken, om het verkoopproces te verbeteren en om de klantenloyaliteit te vergroten. CRM helpt bedrijven ook om inzicht te krijgen in markttrends en klantengedrag, waardoor ze hun marketingstrategieën kunnen bijstellen om meer klanten aan te trekken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.