The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Blikvanger

Wat is een blikvanger?

Een blikvanger is een visueel element dat is ontworpen om de aandacht van de kijker te trekken en vast te houden. Het kan een afbeelding, video, slogan, kleur of ander opvallend designelement zijn dat bedoeld is om de kijker te verleiden om verder te kijken of te lezen.

Een blikvanger wordt vaak gebruikt in marketing en reclame om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hun interesse te wekken voor een bepaald product of dienst. Het kan worden gebruikt op websites, in advertenties, in tijdschriften, op billboards en op andere plaatsen waar visuele communicatie belangrijk is.

Een goede blikvanger moet opvallen en de aandacht van de kijker trekken, maar ook relevant zijn voor de boodschap die wordt gecommuniceerd. Het moet de kijker verleiden om verder te kijken of te lezen en zo de boodschap effectief over te brengen.

Het gebruik van blikvangers is een belangrijke strategie in de marketing en communicatie en kan helpen om de effectiviteit van een boodschap te vergroten en het publiek te betrekken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.