The Ecom Agency blog

Betekenis: Klaviyo

Wat is Klaviyo?

Klaviyo is, net als Mailchimp, een e-mail marketing tool gebouwd voor webwinkels. Klaviyo maakt onderscheid tussen e-mail campagnes oftewel nieuwsbrieven en e-mail flows. Klaviyo maakt het mogelijk om slimme segmenten te maken op basis van jouw data, zodat je het juiste bericht op het juiste moment naar de juiste klant(en) kunt sturen. E-mails zijn zo krachtig voor bedrijven, omdat herhaalde klanten  minder kosten en meer opbrengen dan nieuwe klanten.

Alles over Klaviyo

Lees alles wat je moet weten over Klaviyo en waarom we zo'n fan zijn van deze e-mail marketing tool in deze blog.

E-mail marketing uitbesteden?

Wij van The Ecom Agency zijn een marketing bureau gespecialiseerd in e-commerce en onder andere e-mail marketing en e-mail marketing flows via Klaviyo. Wij streven er altijd naar om minimaal 30% uit e-mail marketing te behalen voor onze klanten zoals bijvoorbeeld in de case van sapkuur merk Juicexpress. Wil je naar het volgende level met jouw e-mail marketing? Plan hier dan gratis een strategiegesprek in om de mogelijkheden voor jouw brand te bespreken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.