The Ecom Agency kennisbank

Steven Pressfield

Wie is Steven Pressfield?

Steven Pressfield werd geboren in 1943 in Port of Spain, Trinidad en Tobago, en groeide op in de Verenigde Staten. Na zijn afstuderen aan de Duke University, trad hij toe tot de Amerikaanse marine en diende hij als matroos tijdens de Vietnamoorlog. Na zijn militaire dienst begon Pressfield te schrijven en publiceerde hij zijn eerste roman, "The Legend of Bagger Vance", in 1995.

Het werk van Steven Pressfield

Pressfield is vooral bekend geworden vanwege zijn werk over creativiteit en het overwinnen van weerstand bij het creëren van kunst. Zijn boek "The War of Art", gepubliceerd in 2002, is een bestseller geworden en wordt beschouwd als een essentieel werk voor kunstenaars, schrijvers en andere creatieve mensen die worstelen met zelfdiscipline en productiviteit.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.