The Ecom Agency kennisbank

Steve Wozniak

Wie is Steve Wozniak?

Steve Wozniak, ook bekend als "Woz", is een Amerikaanse ingenieur, ondernemer en computerpionier. Hij is vooral bekend als mede-oprichter van Apple Inc., samen met Steve Jobs en Ronald Wayne.

Het aandeel van Steve Wozniak binnen Apple Inc.

Wozniak werd geboren op 11 augustus 1950 in Californië en studeerde af aan de University of California, Berkeley. In de jaren '70 ontwierp hij de eerste Apple-computer, de Apple I, en ontwikkelde hij ook de Apple II, een van de eerste succesvolle personal computers.

Als technisch genie was Wozniak verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de hardware van de Apple-computers, terwijl Steve Jobs zich voornamelijk bezighield met de marketing en verkoop van het bedrijf.

Het vermogen van Steve Wozniak

Het vermogen van Steve Wozniak wordt in 2023 geschat op ongeveer €131,6 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.