The Ecom Agency Kennisbank

Sander van der Laan

Wie is Sander van der Laan?

Sander van der Laan is een Nederlandse bestuurder en ondernemer. Hij staat bekend om zijn uitgebreide ervaring in de detailhandelssector en zijn bijdrage aan de groei en ontwikkeling van verschillende bekende merken.

Van der Laan begon zijn carrière in de detailhandel bij Albert Heijn, waar hij verschillende managementposities bekleedde. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van de supermarktketen en het introduceren van innovatieve concepten, zoals de AH to go-winkels.

Na zijn tijd bij Albert Heijn trad Van der Laan toe tot supermarktconcern Lidl, waar hij diverse managementfuncties vervulde. Hij was verantwoordelijk voor de uitbreiding van Lidl in Nederland en speelde een sleutelrol in het versterken van het merk en het vergroten van de marktpositie van het bedrijf.

Daarna werd Van der Laan CEO van Intertoys, een bekende speelgoedwinkelketen in Nederland. Onder zijn leiderschap richtte Intertoys zich op het versterken van de online aanwezigheid en het aanpassen aan veranderingen in het retaillandschap.

Van der Laan is ook actief als adviseur en toezichthouder bij verschillende organisaties. Hij is betrokken geweest bij adviesbureaus en bekleedt toezichthoudende functies in zowel profit- als non-profitorganisaties.

Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van de detailhandel heeft Sander van der Laan een belangrijke rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van bekende merken. Hij blijft een invloedrijke figuur in de sector en draagt bij aan het vormgeven van de toekomst van de detailhandel in Nederland.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.