The Ecom Agency Kennisbank

Ryan Reynolds

Wie is Ryan Reynolds?

Ryan Reynolds is een Canadese acteur, producent en ondernemer, geboren op 23 oktober 1976. Hij begon zijn carrière in de jaren 90 en is vooral bekend van zijn rollen in films als "Deadpool", "The Proposal" en "Green Lantern". Naast zijn acteerwerk heeft hij ook meerdere bedrijven opgericht en geïnvesteerd in verschillende ondernemingen.

Ondernemingen en investeringen

Een van zijn bekendste investeringen is de aankoop van een meerderheidsbelang in Aviation American Gin in 2018, een gin-merk dat steeds populairder wordt in de Verenigde Staten. Hij is niet alleen een investeerder, maar is ook actief betrokken bij het promoten van het merk. Reynolds is ook mede-eigenaar van Mint Mobile, een bedrijf dat mobiele telefoondiensten aanbiedt tegen lagere kosten dan de meeste concurrenten.

Naast zijn eigen ondernemingen heeft Reynolds ook geïnvesteerd in andere bedrijven, zoals de mobiele app voor betaalverkeer, Stripe, en het digitale mediabedrijf, Group Nine Media. Hij heeft ook geïnvesteerd in een startup genaamd "Matcha", die zich richt op het online verkopen van thee.

Sinds kort heeft hij ook geïnvesteerd in de voetbalclub Wrexham AFC. Wrexham AFC is een club die speelt in de National League, de vijfde hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Het duo kocht de club voor een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen pond en heeft sindsdien plannen aangekondigd om de club te moderniseren en te laten groeien.

Reynolds heeft laten zien dat hij niet alleen een getalenteerde acteur is, maar ook een succesvolle ondernemer en investeerder. Met zijn oog voor interessante investeringsmogelijkheden en zijn vermogen om zijn merk te promoten, zal hij waarschijnlijk nog veel meer succesvolle ondernemingen starten en investeringen doen in de toekomst.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.