The Ecom Agency Kennisbank

Rudolf Booker

Wie is Rudolf Booker?

Achttien jaar geleden, in 1975, waagde Rudolf Booker de sprong en richtte de betaalverwerker Payvision op in Amsterdam. Deze stap getuigde van moed, vooral gezien de nasleep van de dotcomcrisis, maar het was een bewijs van zijn visie. In november 2019 verwierf ING het resterende belang van 25 procent in Payvision. Dit betekende een natuurlijk moment om een overgangsperiode af te spreken, waarin onder leiding van een ING-collega werd gewerkt aan een verfijnde bedrijfsstrategie.

Rudolf Booker's superjacht: Kiss

Het jaar 2015 markeerde de oplevering van een indrukwekkend jacht van 46 meter, gebouwd door de Nederlandse scheepswerf Feadship. Dit luxueuze jacht, genaamd "Kiss", is altijd in het bezit geweest van Rudolf Booker voor privégebruik en is nooit beschikbaar gesteld voor verhuur.

Als u zich afvraagt naar de prijs van dit prachtige juweeltje, dan bedraagt deze €31,5 miljoen.

Vermogen Rudolf Booker

Rudolf Booker zijn vermogen werd in 2020 geschat op €390 miljoen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.