The Ecom Agency Kennisbank

Pharrell Williams

Wie is Pharrell Williams?

Pharrell Williams is een Amerikaanse zanger, rapper, songwriter en muziekproducent. Naast zijn muziekcarrière heeft hij ook verschillende ondernemingen en investeringen.

Ondernemingen en investeringen

Een van zijn bekendste ondernemingen is Billionaire Boys Club (BBC), een kledinglijn die hij in 2005 oprichtte samen met modeontwerper Nigo. De kledinglijn is geïnspireerd op de straatcultuur en wordt vaak gedragen door beroemdheden en modebewuste jongeren. Pharrell heeft ook een bijbehorend schoenenmerk genaamd Ice Cream.

Pharrell heeft ook samengewerkt met verschillende merken, zoals Adidas, G-Star Raw en Louis Vuitton, waar hij als creatief directeur heeft gewerkt. Hij heeft ook geïnvesteerd in start-ups zoals Robinhood, een beleggingsapp, en Headspace, een app voor meditatie en mindfulness.

Daarnaast heeft Pharrell ook geïnvesteerd in onroerend goed, waaronder een herenhuis in Miami en een penthouse in New York City. Hij heeft ook een duurzaam woonproject genaamd "The Yellow Brick Road" gelanceerd in Virginia Beach, waar hij opgroeide. Het project omvat 50 duurzame huizen met een gemeenschappelijke tuin en speelplaatsen.

Pharrell heeft ook maatschappelijk betrokken ondernemingen opgezet, zoals From One Hand To Another, een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van de levens van kansarme jongeren door middel van educatieve en culturele programma's.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.