The Ecom Agency kennisbank

Mukesh Ambani

Wie Mukesh Ambani?

Mukesh Ambani is een Indiase zakenman en miljardair. Hij is geboren op 19 april 1957 in Aden, Jemen. Ambani is de voorzitter en grootaandeelhouder van Reliance Industries Limited, een Indiaas multinationaal conglomeraat dat actief is in de sectoren petrochemie, raffinage, olie en gas, detailhandel en telecommunicatie.

Ambani staat bekend als de rijkste man van India en behoort tot de top 10 van rijkste mensen ter wereld. Zijn netto waarde wordt geschat op meer dan 100 miljard dollar. Hij heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn zakelijke prestaties, waaronder de prestigieuze International Dhirubhai Ambani Memorial Award, vernoemd naar zijn vader en oprichter van Reliance Industries.

Het vermogen van Mukesh Ambani

Het vermogen van Mukesh Ambani wordt in 2023 geschat op ongeveer €78,1 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.