The Ecom Agency kennisbank

Morgan Housel

Wie is Morgan Housel?

Morgan Housel is een Amerikaanse schrijver en investeringsanalist, geboren op 19 maart 1986. Hij is vooral bekend vanwege zijn werk als columnist en auteur op het gebied van persoonlijke financiën en beleggen.

Housel begon zijn carrière als investeringsanalist bij het Motley Fool, een online investeringsplatform. Later werkte hij als columnist voor The Wall Street Journal en The Motley Fool, waar hij schreef over beleggen, persoonlijke financiën en economie.

Housel heeft ook verschillende boeken geschreven, waaronder "The Psychology of Money: Timeless lessons on wealth, greed, and happiness" en "The Psychology of Money: Timeless lessons on wealth, greed, and happiness". In deze boeken combineert hij zijn kennis van investeren en financiën met inzichten uit de psychologie en menselijk gedrag.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.