The Ecom Agency Kennisbank

Mary-Kate Olsen

Wie is Mary-Kate Olsen?

Mary-Kate Olsen is een Amerikaanse actrice, modeontwerper en zakenvrouw. Ze begon haar carrière als kindactrice samen met haar tweelingzus Ashley Olsen in de televisieserie Full House.

Ondernemingen en investeringen

Later richtte ze samen met haar zus hun eigen bedrijf Dualstar Entertainment Group op, dat zich richtte op producten voor kinderen en tieners, zoals kleding, schoenen, parfum en accessoires. Het bedrijf groeide uit tot een succesvolle onderneming en maakte de zussen tot de jongste self-made miljardairs in de Verenigde Staten.

Naast Dualstar heeft Mary-Kate ook geïnvesteerd in andere ondernemingen. Zo is ze mede-eigenaar van de modemerk The Row en Elizabeth and James, beide opgericht met haar zus. Ook is ze mede-eigenaar van de Franse sieraden- en horlogemaker Cartier en heeft ze belangen in verschillende vastgoedprojecten. Haar vermogen wordt geschat op meer dan $ 500 miljoen.

Naast haar zakelijke activiteiten is Mary-Kate ook actief geweest als actrice en heeft ze diverse rollen vertolkt in films en televisieseries. Ze heeft daarnaast ook diverse maatschappelijke en filantropische initiatieven gesteund, zoals het ondersteunen van kinderen in nood en het ondersteunen van goede doelen op het gebied van gezondheid en onderwijs.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.