Mary Dillon

Wie is Mary Dillon?

Mary Dillon is een Amerikaanse zakenvrouw en CEO van cosmetica-retailer Ulta Beauty.

De CEO van Ulta Beauty

Dillon werd geboren in Chicago in 1962 en studeerde af aan de University of Illinois met een Bachelor of Science in Marketing. Ze begon haar carrière bij PepsiCo en werkte later bij andere bedrijven, waaronder McDonald's en Quaker Oats. In 2005 trad ze toe tot het telecombedrijf Verizon Wireless, waar ze verschillende leidinggevende functies bekleedde voordat ze in 2010 werd benoemd tot CEO.

In 2013 verliet Dillon Verizon Wireless om CEO te worden van Ulta Beauty, een toonaangevende Amerikaanse retailer van schoonheidsproducten. Onder haar leiding heeft het bedrijf zijn aanwezigheid uitgebreid en zijn omzet en winstgevendheid aanzienlijk vergroot. Dillon heeft ook de nadruk gelegd op het bieden van een uitstekende klantervaring en het ontwikkelen van duurzame en verantwoorde praktijken.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.