Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Marc Bolderman

Marc Bolderman

 Marc Bolderman (geboren in 1975) is een ondernemer in de mobiliteitssector. Met zijn bedrijf, Willemsen-De Koning, vervoert hij dagelijks tienduizenden passagiers door heel Nederland. Daarbij onderscheidt Marc Bolderman zich door zijn niet aflatende inzet voor duurzame mobiliteit. Hij heeft dan ook aanzienlijke investeringen gedaan om zijn wagenpark te verduurzamen en een positieve impact op het milieu te hebben.

Ondernemerschap in de mobiliteitssector

Onder leiding van Marc Bolderman heeft Willemsen-De Koning uit kunnen groeien tot een van de grootste taxibedrijven in Gelderland. Door strategische fusies en overnames heeft hij de positie van zijn bedrijf versterkt en uitgebreid naar meerdere locaties in Nederland. Dit heeft niet alleen de groei van zijn onderneming gestimuleerd, maar heeft ook een bijdrage geleverd aan de economische ontwikkeling van de regio's waarin Willemsen-De Koning actief is.

 Duurzaamheid als leidraad

Marc Bolderman wordt ook wel beschouwd als een voorloper op het gebied van duurzaamheid in de mobiliteitsindustrie. Hij heeft als DGA van Willemsen-De Koning geïnvesteerd in elektrische en waterstofaangedreven voertuigen, waardoor de uitstoot van schadelijke stoffen aanzienlijk is verminderd. Jaarlijks leggen de chauffeurs meer dan honderd miljoen kilometer af met deze steeds duurzamere voertuigen, waarmee de mobiliteit van duizenden mensen wordt gewaarborgd terwijl er zo min mogelijk concessies worden gedaan aan het milieu.

Focus op kwaliteit

 Binnen zijn bedrijf staat kwaliteit en zorg voor de passagiers centraal. Marc Bolderman hecht veel waarde aan het leveren van een uitstekende klantenservice. Dit blijkt niet alleen uit het zorgvuldig geselecteerde en getrainde chauffeurskorps, maar ook uit de inzet van coördinatoren, telefonisten en andere medewerkers van het bedrijf. Door een goede omgang met passagiers te waarborgen, zorgt Willemsen-De Koning ervoor dat kwetsbare groepen en zorginstellingen kunnen vertrouwen op veilig en betrouwbaar vervoer.

Toekomstgericht

Marc Bolderman laat zich leiden door een visie die verder reikt dan het heden. Hij begrijpt dat duurzaamheid en langetermijndenken essentieel zijn voor de mobiliteitssector van de toekomst. Door middel van investeringen in duurzame voertuigen richt hij zich op een schonere en groenere mobiliteit. Maar het gaat verder dan dat. Bolderman streeft naar een volledig duurzaam georganiseerd bedrijf, waarin niet alleen de voertuigen, maar ook de organisatie zelf is ingericht op lange termijn en waarin de mens centraal staat.

De weg naar een duurzame toekomst is misschien niet altijd eenvoudig, maar Marc Bolderman is er met zijn bedrijf op gebrand de wereld te laten zien dat het zeker haalbaar is. Zijn vastberadenheid en toewijding aan duurzaamheid zijn niet alleen een sleutel tot het lange termijn succes in zijn onderneming, maar ook een voorbeeld voor veel anderen in de mobiliteitssector. Met zijn manier van ondernemen wil Marc Bolderman met Willemsen-De Koning laten zien dat duurzaamheid en economisch succes hand in hand kunnen gaan, en dat we gezamenlijk kunnen bouwen aan een betere en duurzamere toekomst.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.