The Ecom Agency kennisbank

Marc Andreessen

Wie is Marc Andreessen?

Marc Andreessen is een Amerikaanse software-ingenieur en durfkapitalist. Hij werd geboren op 26 juli 1971 in Cedar Falls, Iowa.

De loopbaan van Marc Andreessen

Marc is vooral bekend als medeoprichter van Netscape Communications Corporation, een bedrijf dat een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de eerste commerciële webbrowser. Na de verkoop van Netscape in 1998 was Marc actief betrokken bij verschillende andere succesvolle startups, waaronder Loudcloud en Opsware.

Na zijn carrière in de software-industrie richtte Marc zich op durfkapitaal en richtte hij samen met Ben Horowitz het durfkapitaalfonds Andreessen Horowitz op. Dit fonds heeft geïnvesteerd in verschillende succesvolle technologiebedrijven, waaronder Airbnb, Facebook en Lyft.

Het vermogen van Marc Andreessen

Het vermogen van Marc Andreessen wordt in 2023 geschat op ongeveer €1,6 miljard euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.