The Ecom Agency kennisbank

Ben Horowitz

WIe is Ben Horowitz?

Ben Horowitz (geboren in 1966) is een Amerikaanse durfkapitalist, ondernemer en schrijver. Hij is medeoprichter van het durfkapitaalbedrijf Andreessen Horowitz, dat is gevestigd in Silicon Valley en investeert in technologiebedrijven.

Horowitz begon zijn carrière als software-ingenieur en richtte in 1998 samen met Marc Andreessen Loudcloud op, een bedrijf dat zich richtte op cloudcomputing. Later verkocht hij het bedrijf en richtte hij een nieuw bedrijf op, Opsware genaamd, dat zich richtte op IT-automatisering. Ook dit bedrijf verkocht hij succesvol aan Hewlett-Packard.

De investeringen van Ben Horowitz

Na zijn ondernemerscarrière richtte Horowitz samen met Marc Andreessen Andreessen Horowitz op, een van de meest invloedrijke durfkapitaalbedrijven in de tech-industrie. Horowitz is vooral bekend om zijn investeringen in bedrijven als Airbnb, Facebook en Lyft.

Horowitz is ook een productief schrijver en heeft een aantal boeken gepubliceerd over ondernemerschap en leiderschap. Zijn bekendste boek is "The Hard Thing About Hard Things", waarin hij zijn ervaringen als ondernemer beschrijft en advies geeft over hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties en beslissingen in het bedrijfsleven.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.