The Ecom Agency kennisbank

Kevin Johnson

Wie is Kevin Johnson?

Kevin Johnson is een Amerikaanse zakenman en voormalig CEO van Starbucks, een van de grootste koffieketens ter wereld.

Johnson werd geboren in Californië in 1966 en studeerde af aan de New Mexico State University met een bachelor in bedrijfskunde. Hij begon zijn carrière in de technologiesector en werkte voor Microsoft als vice-president voordat hij in 2008 werd gekozen tot burgemeester van Sacramento, Californië.

De CEO van Starbucks

Na zijn ambtstermijn als burgemeester trad Johnson in dienst bij Starbucks als COO en werd later in 2015 benoemd tot CEO. Tijdens zijn tijd bij Starbucks heeft Johnson het bedrijf geleid door een periode van uitbreiding en innovatie, waarbij hij zich richtte op het uitbreiden van de digitale en mobiele betalingsoplossingen en het vergroten van de aanwezigheid van Starbucks in opkomende markten. Hij heeft ook aandacht besteed aan het bevorderen van duurzaamheid en het ondersteunen van gemeenschappen waarin Starbucks actief is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.