The Ecom Agency kennisbank

Kevin Feige

Wie is Kevin Feige?

Kevin Feige is een Amerikaanse filmproducent en president van Marvel Studios. Hij werd geboren op 2 juni 1973 in Boston, Massachusetts, Verenigde Staten.

Feige begon zijn carrière als assistent van filmproducent Lauren Shuler Donner, voordat hij in 2000 bij Marvel Studios kwam als co-producent van de film "X-Men". Sindsdien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen van de Marvel Cinematic Universe (MCU), een reeks van met elkaar verbonden superheldenfilms die begon met "Iron Man" in 2008 en die tot op heden uit meer dan 20 films bestaat.

Als president van Marvel Studios is Feige verantwoordelijk voor het coördineren van alle aspecten van de MCU, waaronder de ontwikkeling van nieuwe films, tv-series en merchandise. Hij heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het casten van de juiste acteurs voor de verschillende rollen en bij het vinden van de juiste regisseurs en schrijvers om de films en series te maken.

Feige's werk bij Marvel Studios wordt geprezen om zijn consistentie en kwaliteit, evenals zijn vermogen om complexe verhalen en personages te ontwikkelen die aansluiten bij het bredere Marvel-universum. Hij heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de "Producers Guild of America David O. Selznick Achievement Award" en de "Stan Lee Award for Excellence in Comic Book Science Fiction and Fantasy".

Het vermogen van Kevin Feige

Het vermogen van Kevin Feige wordt in 2022 geschat op ongeveer €200 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.