The Ecom Agency Kennisbank

Jessica Biel

Wie is Jessica Biel?

Jessica Biel is een Amerikaanse actrice, geboren op 3 maart 1982. Ze is vooral bekend van haar rollen in films als "The Texas Chainsaw Massacre", "Blade: Trinity" en "Total Recall". Naast haar acteercarrière heeft Biel ook verschillende ondernemingen en investeringen.

In 2017 richtte ze samen met haar partners het bedrijf "Au Fudge" op, een restaurant en sociale club gericht op kinderen en gezinnen. Helaas werd dit bedrijf in 2018 gesloten wegens financiële problemen. In 2018 lanceerde ze het wellness- en lifestylemerk "Saubios", samen met haar broer Justin Biel en haar goede vriendin Estee Stanley.

Ondernemingen en investeringen

Naast haar ondernemingen heeft Biel ook geïnvesteerd in verschillende start-ups. In 2014 investeerde ze in het Amerikaanse e-commerce bedrijf "Grove Collaborative", dat milieuvriendelijke en duurzame huishoudelijke producten aanbiedt. Biel heeft ook geïnvesteerd in het Britse schoenenmerk "Mahabis" en het bedrijf "Hubble", dat contactlenzen online verkoopt.

Biel heeft in interviews laten weten dat ze geïnteresseerd is in duurzaamheid en milieuvriendelijke bedrijven. Zo heeft ze ook geïnvesteerd in de start-up "Earth's Best", dat biologische babyvoeding produceert.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.