The Ecom Agency Kennisbank

Jessica Alba

Wie is Jessica Alba?

Jessica Alba is een Amerikaanse actrice en ondernemer. Ze werd geboren op 28 april 1981 in Pomona, Californië.

Ondernemingen en investeringen Jessica Alba

Na haar carrière als actrice besloot ze om haar eigen bedrijf op te richten, genaamd The Honest Company. Het bedrijf is opgericht in 2011 en richt zich op het produceren en verkopen van milieuvriendelijke en veilige baby- en schoonheidsproducten. Het bedrijf heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt en wordt gewaardeerd op meer dan 1 miljard dollar.

Alba heeft ook geïnvesteerd in verschillende andere bedrijven, waaronder het sociale e-commercebedrijf The Hunt, het gezondheids- en welzijnsbedrijf Well & Good en het biotechbedrijf Algenist. Daarnaast heeft ze samengewerkt met het drankenbedrijf Zico en het Duitse sportmerk Puma.

Alba's investeringen en ondernemerschap zijn gebaseerd op haar persoonlijke overtuigingen en ervaringen. Als moeder van drie kinderen was ze vastbesloten om veilige en gezonde producten te creëren die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Haar bedrijf is daarmee een voorbeeld geworden van duurzame en ethische bedrijfsvoering.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.