The Ecom Agency Kennisbank

Janneke Niessen

Wie is Janneke Niessen?

Janneke Niessen is een Nederlandse ondernemer en investeerder. Ze is mede-oprichter van Improve Digital, een succesvol technologiebedrijf in de online advertentiewereld dat later werd verkocht aan Swisscom. Daarnaast is ze mede-oprichter van CapitalT, een investeringsmaatschappij gericht op het ondersteunen van start-ups met vrouwelijke oprichters.

Niessen is ook actief als spreker, mentor en adviseur voor start-ups en bedrijven. Ze heeft verschillende bestuurs- en adviesfuncties bekleed, waaronder bij de Dutch Startup Association, het Amsterdam Economic Board en de Nederlandse AI Coalitie.

Daarnaast is Niessen actief betrokken bij het bevorderen van diversiteit en inclusie in de technologie-industrie. Ze is mede-oprichter van Inspiring Fifty, een initiatief dat vrouwelijke rolmodellen in de technologiesector in Nederland en Europa erkent en ondersteunt.

Niessen heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor haar werk als ondernemer en investeerder, waaronder de Veuve Clicquot Business Woman Award en de LOEY Talent Award. Ze wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke vrouwen in de Nederlandse technologiesector.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.