The Ecom Agency Kennisbank

Howard Hughes

Wie is Howard Hughes?

Howard Hughes was een Amerikaanse zakenman, vliegenier, filmproducent en ingenieur. Hij werd geboren op 24 december 1905 in Houston, Texas en overleed op 5 april 1976 in Houston.

Hughes erfde op jonge leeftijd een aanzienlijk fortuin van zijn vader, die een succesvolle zakenman was. Hij breidde dit fortuin uit door te investeren in diverse industrieën, waaronder luchtvaart, vastgoed, entertainment en olie.

Hughes was ook een gepassioneerd vliegenier en vestigde diverse luchtvaartrecords. Hij richtte Hughes Aircraft Company op en ontwikkelde diverse innovatieve vliegtuigen, waaronder het H-1 Racer-vliegtuig dat een snelheidsrecord vestigde in 1935.

Hughes was ook betrokken bij de filmindustrie en produceerde en regisseerde diverse films, waaronder de klassieke film "The Outlaw" uit 1943. Hij was tevens eigenaar van RKO Pictures, een filmstudio die diverse bekende films produceerde.

Hughes werd gezien als een excentrieke en teruggetrokken persoonlijkheid, die bekend stond om zijn bizarre gewoonten en obsessies. Zo bracht hij de laatste jaren van zijn leven door als een kluizenaar in hotelkamers in diverse steden.

Ondanks zijn opmerkelijke prestaties als zakenman, vliegenier en filmproducent, wordt Hughes vooral herinnerd als een intrigerende figuur die tot de verbeelding spreekt vanwege zijn controversiële en mysterieuze persoonlijkheid.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.