The Ecom Agency Kennisbank

Hennie van der Most

Wie is Hennie van der Most?

Hennie van der Most is een Nederlandse ondernemer die bekend staat om zijn onconventionele manier van ondernemen en investeren. Hij is vooral bekend vanwege zijn pretparken en attracties, waaronder het Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen en Speelstad Oranje.

Daarnaast heeft hij diverse hotels en restaurants op zijn naam staan, waaronder het bekende Van der Valk Hotel in Assen en Hotel-restaurant De Koperen Hoogte bij Zwolle. Ook heeft hij geïnvesteerd in de luchtvaartindustrie door een voormalig Duits marinevliegtuig om te bouwen tot een restaurant.

Van der Most staat bekend om zijn creatieve en onorthodoxe manier van ondernemen en investeren. Zo heeft hij in het verleden diverse oude fabrieken en gevangenissen omgebouwd tot hotels en pretparken. Hij heeft ook geïnvesteerd in grootschalige kunstprojecten, zoals het grootste beeld ter wereld van de Maya-koning Pakal in Mexico.

Van der Most wordt gezien als een ondernemer met een bijzonder talent voor het vinden van kansen en mogelijkheden in de markt. Zijn vermogen wordt geschat op meer dan 100 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.