The Ecom Agency Kennisbank

Geert Jan Bruinsma

Wie is Geert Jan Bruinsma?

Geert Jan Bruinsma is een Nederlandse ondernemer en voormalig bestuurslid van Booking.com. Hij werd geboren op 5 augustus 1967 in Nederland.

Oprichter booking.com

Bruinsma was een van de oprichters van Booking.com, een online reisbureau dat in 1996 werd opgericht onder de naam Bookings.nl. Het bedrijf groeide al snel uit tot een van de grootste spelers in de reisbranche en werd in 2005 overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Priceline. Bruinsma was tot 2003 betrokken bij het bedrijf als Chief Operations Officer.

Bestuurslid

Na zijn vertrek bij Booking.com heeft Bruinsma diverse andere bedrijven opgericht en is hij actief als investeerder in start-ups. Hij is momenteel onder andere bestuurslid van het Nederlandse technologiebedrijf Adyen en oprichter van het online bedrijf FinanceFox.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.