The Ecom Agency Kennisbank

Floyd Mayweather Jr

Ondernemingen Floyd Mayweather Jr

Floyd Mayweather Jr. is een voormalige professionele bokser uit de Verenigde Staten, die beschouwd wordt als een van de beste boksers aller tijden. Naast zijn succesvolle carrière in de boksring heeft Mayweather ook aanzienlijke investeringen en ondernemingen opgebouwd.

Mayweather heeft verschillende bedrijven opgericht en geïnvesteerd in diverse sectoren. Een van zijn bekendste ondernemingen is "The Money Team", dat hij heeft opgericht in 2012. Het bedrijf verkoopt kleding en accessoires en heeft ook een sport- en entertainmenttak. Mayweather heeft ook geïnvesteerd in vastgoed, waaronder een aantal huizen in Las Vegas en Miami. Hij heeft ook een aantal luxe auto's in zijn bezit, waaronder verschillende Bugatti's en Ferrari's.

Een van Mayweather's grootste verdiensten kwam in 2017 toen hij deelnam aan "The Money Fight" tegen UFC-ster Conor McGregor. Deze bokswedstrijd genereerde ongeveer $ 600 miljoen aan inkomsten, waarvan Mayweather naar schatting $ 300 miljoen verdiende. Naast zijn verdiensten in de ring, heeft Mayweather ook verschillende endorsement deals gesloten met bedrijven als Hublot, Burger King en FanDuel.

Mayweather staat ook bekend om zijn extravagantie en levensstijl. Zo plaatst hij regelmatig foto's op social media van zijn persoonlijke jets, luxe auto's, en dure sieraden en horloges. Hoewel zijn uitgavenpatroon vaak tot controverse heeft geleid, blijft hij een van de meest succesvolle en invloedrijke ondernemers in de sportwereld.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.