The Ecom Agency kennisbank

Evan Williams

Wie is Evan Williams?

Evan Williams is een Amerikaanse internetondernemer. Hij werd geboren op 31 maart 1972 in Clarks, Nebraska. Williams is vooral bekend als medeoprichter van Twitter en als oprichter van Blogger, een blog platform dat in 1999 werd gelanceerd.

Het oprichten van Twitter

Williams studeerde aan de University of Nebraska voordat hij zich richtte op software-ontwikkeling. In 1999 richtte hij Pyra Labs op, het bedrijf achter Blogger. Het platform groeide al snel uit tot een van de meest populaire blog platformen ter wereld. In 2003 verkocht Williams het bedrijf aan Google.

Na de verkoop van Blogger richtte Williams samen met Biz Stone en Jack Dorsey Twitter op in 2006. Het platform groeide al snel uit tot een van de meest populaire social media platformen ter wereld. Williams verliet Twitter in 2011 om zich te richten op zijn nieuwe bedrijf, Medium, een online uitgeverij die in 2012 werd gelanceerd.

Het vermogen van Evan Williams

Het vermogen van Evan Williams wordt in 2023 geschat op ongeveer €1,7 miljard euro.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.