The Ecom Agency Kennisbank

Ellen Pompeo

Ondernemingen Ellen Pompeo

Ellen Pompeo is een Amerikaanse actrice die vooral bekend is vanwege haar rol als Meredith Grey in de televisieserie "Grey's Anatomy". Naast haar acteercarrière heeft Pompeo ook een aantal ondernemingen en investeringen.

Een van haar bekendste ondernemingen is Calamity Jane, een productiebedrijf dat ze heeft opgericht in 2011. Het bedrijf heeft verschillende televisieprogramma's en films geproduceerd, waaronder de serie "Grey's Anatomy" en de film "The Sculptor".

Pompeo heeft ook geïnvesteerd in vastgoed. In 2015 kocht ze een huis in Sag Harbor, New York, voor 9 miljoen dollar. Het huis heeft 8 slaapkamers, 8 badkamers en een groot zwembad.

Naast haar ondernemingen en investeringen is Pompeo ook actief betrokken bij verschillende goede doelen en non-profitorganisaties. Zo heeft ze zich ingezet voor de Black Lives Matter-beweging en heeft ze geld ingezameld voor het Los Angeles Regional Food Bank.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.