The Ecom Agency Kennisbank

Cristiano Ronaldo

Ondernemingen Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is een Portugese voetballer die algemeen wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. Naast zijn succes op het veld heeft hij ook tal van ondernemingen en investeringen op zijn naam staan.

Een van zijn bekendste ondernemingen is CR7, een merk dat verschillende producten aanbiedt zoals ondergoed, schoenen, parfum, en nog veel meer. Het merk is erg succesvol en heeft wereldwijd veel fans en klanten.

Ronaldo heeft ook geïnvesteerd in vastgoed. Zo bezit hij verschillende eigendommen in Portugal, Spanje, en de Verenigde Staten, waaronder een luxe villa in Madrid en een appartement in New York. Bovendien heeft hij geïnvesteerd in een hotelketen genaamd Pestana CR7 Hotels, die momenteel vestigingen heeft in Portugal en Spanje.

Daarnaast heeft Ronaldo ook geïnvesteerd in technologiebedrijven, waaronder Mobitto, een sociaal netwerk voor voetbalfans, en Crunchyroll, een streamingdienst voor anime en manga.

Met zijn verschillende ondernemingen en investeringen heeft Ronaldo naar schatting een netto waarde van meer dan $1 miljard opgebouwd, waardoor hij een van de rijkste atleten ter wereld is.


Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.