The Ecom Agency kennisbank

Carlos Slim

Wie is Carlos Slim?

Carlos Slim is een Mexicaanse zakenman en filantroop. Hij werd geboren op 28 januari 1940 in Mexico-Stad, Mexico.

Slim begon zijn carrière in de jaren '60 als aandelenhandelaar en investeerder in verschillende bedrijven. In de jaren '80 kocht hij aandelen in de telecomindustrie en werd later eigenaar van Telmex, het grootste telecommunicatiebedrijf in Mexico. Hij breidde zijn imperium uit door te investeren in verschillende andere bedrijven, waaronder financiële dienstverleners, media en onroerend goed.

Met een geschat vermogen van meer dan €86 miljard dollar is Slim een van de rijkste mensen ter wereld. Hij staat bekend om zijn zakelijke vaardigheden en zijn vermogen om bedrijven te reorganiseren en te rationaliseren. Hij wordt vaak geprezen voor zijn filantropische inspanningen en heeft grote donaties gedaan aan onderwijs- en gezondheidsinitiatieven in Mexico en andere delen van de wereld.

Organisaties Carlos Slim

  • Grupo Carso dit is de overkoepelende onderneming, deze onderneming bevat alle dochterondernemeningen van Carlos Slim.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.