The Ecom Agency kennisbank

Blake Masters

Wie is Blake Masters?

Blake Masters is een Amerikaanse zakenman en schrijver. Hij werd geboren op 16 augustus 1985 in Californië en studeerde aan de Stanford Universiteit, waar hij zijn bachelor- en masterdiploma behaalde. Masters is vooral bekend als co-auteur van het boek "Zero to One" samen met Peter Thiel.

De loopbaan van Blake Masters

Masters ontmoette Thiel tijdens zijn studie aan Stanford en werkte later als chief of staff bij Thiel's investeringsfonds Clarium Capital. In 2012 volgde Masters een cursus over startups die werd gegeven door Thiel en begon hij samen te werken aan het boek "Zero to One". Het boek, dat in 2014 werd gepubliceerd, is een bestseller en biedt een kijk op de mindset en strategieën die nodig zijn om succesvolle startende bedrijven op te bouwen.

Naast zijn werk als schrijver is Masters betrokken bij verschillende zakelijke en filantropische projecten. Hij is mede-oprichter van het bedrijf Seven Bucks Productions, dat zich richt op het produceren van films en televisieprogramma's, en is ook betrokken bij verschillende non-profitorganisaties die zich richten op onderwijs en maatschappelijke betrokkenheid.

Het vermogen van Blake Masters

Het vermogen van Blake Masters wordt in 2022 geschat op ongeveer €17 miljoen euro.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.