The Ecom Agency kennisbank

Bill McDermott

Wie is Bill McDermott?

Bill McDermott is een Amerikaanse zakenman en voormalig CEO van softwarebedrijf SAP, een van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware ter wereld.

De voormalig CEO van SAP

McDermott werd geboren in New York in 1961 en studeerde af aan de Dowling College met een bachelor in bedrijfskunde. Hij begon zijn carrière in de technologiesector en werkte voor verschillende softwarebedrijven voordat hij in 2002 bij SAP kwam. Hier bekleedde hij verschillende leidinggevende functies, waaronder president van SAP America, COO en uiteindelijk CEO in 2014.

Onder leiding van McDermott heeft SAP zich gericht op het ontwikkelen van cloud- en mobiele technologieën en het uitbreiden van zijn activiteiten in opkomende markten. Hij heeft ook de nadruk gelegd op het bevorderen van duurzaamheid en het ondersteunen van ondernemerschap en economische ontwikkeling wereldwijd.

In 2019 verliet McDermott SAP en werd hij benoemd tot CEO van ServiceNow, een Amerikaans softwarebedrijf dat zich richt op IT-servicebeheer. Hij blijft een invloedrijk figuur in de technologie- en zakenwereld en wordt vaak geprezen om zijn leiderschap en visie op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.