The Ecom Agency kennisbank

Atilay Uslu

Wie is Atilau Uslu?

Atilay Uslu is de oprichter en CEO van Corendon Group. Hij begon het bedrijf in 2000 als een low-cost charter airline. Inmiddels heeft Corendon hotels, zakelijke reizen, cruises, autoverhuur, vliegtickets, evenementen en andere diensten toegevoegd aan hun aanbod. Uslu heeft een achtergrond in de luchtvaart en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de industrie. Hij is een bekend persoon in Turkije en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de Airline Strategy Award in 2012 voor zijn werk aan Corendon Airlines.

Het verhaal van Atilay Uslu

Atilay Uslu kwam oorspronkelijk uit Turkije en groeide op met een liefde voor de luchtvaartindustrie. Als jongen droomde hij ervan om een vliegtuig te besturen, dus hij ging naar de luchtvaartschool om zijn dromen waar te maken. Na het behalen van zijn diploma begon hij te werken als piloot bij een luchtvaartmaatschappij, waar hij jarenlang bleef werken en steeds meer verantwoordelijkheden kreeg. Uiteindelijk besloot hij zelf een bedrijf op te zetten, Corendon, dat uitgroeide tot een van de grootste touroperators en reisorganisaties in Nederland. Atilay Uslu heeft de touroperator gebouwd vanaf de grond af en is nu een van de meest gerespecteerde bedrijven in de sector.

Wat is het vermogen van Atilay Uslu?

Het vermogen van Atilay Uslu wordt in 2016 geschat op €25 miljoen euro. Dit komt voornamelijk uit Corendon.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.