The Ecom Agency kennisbank

Alisher Usmanov

Wie is Alisher Usmanov?

Alisher Usmanov is een Oezbeeks-Russische zakenman en filantroop. Hij werd geboren in 1953 in de Oezbeekse stad Chust en studeerde aan de Staatsuniversiteit van Moskou. Usmanov begon zijn carrière als journalist en later als investeringsbankier voordat hij zijn eigen investeringsmaatschappij, USM Holdings, oprichtte.

USM Holdings heeft belangen in verschillende sectoren, waaronder metaal, mijnbouw, telecommunicatie en media. Usmanov is ook mede-eigenaar van de Engelse voetbalclub Arsenal en is betrokken geweest bij verschillende andere sportinvesteringen.

Het vermogen van Alisher Usmanov

Het vermogen van Usmanov wordt geschat op meer dan €13,6 miljard in 2023, waarmee hij een van de rijkste mensen ter wereld is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.