Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Wat is een placeholder?

Placeholder

Een placeholder is een tijdelijke, reserveerde locatie in een database die geen inhoud heeft. Het wordt gebruikt om een voorlopige waarde te houden voor een record, waardoor er een lege ruimte is totdat er een definitieve waarde is ingevoerd. Een mooi voorbeeld hiervan is Lorem Ipsum, dit staat op elke nieuw aangemaakte webpagina

Risico's

De risico's van een placeholder zijn onder meer dat het de prestaties van de database beïnvloedt, omdat het meer ruimte in beslag neemt dan een gevulde waarde, en het ook tot verwarring leiden kan bij gebruikers die niet bekend zijn met deze techniek. Bovendien kan het gebruik van een placeholder leiden tot inconsistenties in de gegevens, omdat een gegeven waarde niet wordt gecontroleerd voordat deze wordt ingevoerd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.