The Ecom Agency blog

Betekenis: Vimeo

Wat is Vimeo?

Vimeo is een videoplatform voor het delen van video's. Het platform werd in 2004 opgericht en biedt een breed scala aan functies die het gemakkelijk maken voor makers en bedrijven om video's te uploaden, te hosten en te delen met een publiek. Vimeo is vooral populair onder professionals in de creatieve sector, waaronder filmmakers, animators, artiesten en videomakers, vanwege de nadruk op kwaliteit en artistieke uitmuntendheid.

Vimeo biedt een breed scala aan functies, waaronder tools voor het beheren van video's, het delen van video's op sociale media, het maken van aangepaste afspeellijsten en het verzamelen van statistieken en analyses over de prestaties van video's. Vimeo biedt ook betaalde abonnementen die extra functies en voordelen bieden, waaronder onbeperkte opslag, geavanceerde statistieken en toegang tot professionele tools en functies.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.