Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Trigger

Wat is een trigger?

Een trigger is een event of actie die de zoekmachine ertoe aanzet om een pagina opnieuw te indexeren of te crawlen om de informatie te verzamelen die nodig is om te bepalen hoe de pagina moet worden gerankt. Triggers kunnen zijn: het wijzigen van de URL van een pagina, het toevoegen van nieuwe content of het wijzigen van de title tag of meta tags

Waarom is het goed om een trigger te gebruiken? 

Triggers helpen bij het verhogen van de ranking van een website in zoekmachines. Door middel van triggers kunnen websites sneller worden geïndexeerd en geoptimaliseerd, waardoor ze een betere ranking krijgen. Ook kunnen triggers helpen bij het verbeteren van de gebruikerservaring op een website, door relevantere content en pagina's te bieden die aan de zoekopdracht voldoen. 

Voorbeeld van een trigger 

Een voorbeeld van een trigger is het wijzigen van de URL van een pagina. Door de URL te wijzigen, wordt de pagina opnieuw geïndexeerd, wat ervoor zorgt dat de zoekmachines de pagina opnieuw crawlen. Hierdoor kunnen wijzigingen die aan de pagina zijn gemaakt, sneller worden opgemerkt door zoekmachines, wat resulteert in een betere ranking.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.