The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Ranking

Wat is ranking?

Ranking in SEO staat voor de positie die een webpagina inneemt in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Hoe hoger de ranking van een webpagina, hoe hoger de kans dat deze wordt bezocht door gebruikers die op zoek zijn naar relevante informatie of producten.

De ranking van een webpagina wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de relevantie en kwaliteit van de inhoud, de structuur van de website, de gebruikte zoekwoorden en de populariteit van de website.

Het is belangrijk voor bedrijven en organisaties om hoger te ranken in de zoekresultaten, omdat dit kan leiden tot meer zichtbaarheid, meer verkeer en uiteindelijk meer conversies en omzet. Het verbeteren van de ranking van een website is echter een langdurig proces dat tijd en toewijding vereist.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.