The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Yahoo

Wat is Yahoo?

Yahoo is een aanbieder van webdiensten die verschillende online producten en services aan gebruikers biedt. Het bedrijf werd opgericht in 1994 en was vooral bekend als een zoekmachine, die concurreerde met Google. Naast web zoeken bood Yahoo verschillende andere diensten aan, zoals e-mail, nieuws, financiën, sport, entertainment en meer.

Yahoo Mail is een van de meest populaire e-maildiensten ter wereld en wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld. Het biedt een eenvoudig te gebruiken interface en een groot aantal functies, waaronder filters, mappen, agenda, contacten en meer.

Andere populaire diensten van Yahoo zijn onder meer Yahoo Finance, Yahoo News en Yahoo Sports, die gebruikers de mogelijkheid bieden om toegang te krijgen tot financieel nieuws en gegevens, actueel nieuws en sportverslaggeving.

In 2016 werd Yahoo overgenomen door Verizon Communications en sindsdien heeft het bedrijf zijn focus verlegd naar de ontwikkeling van media- en advertentietechnologieën. Hoewel Yahoo nog steeds enkele van zijn diensten aanbiedt, zijn veel van de oorspronkelijke functies en producten van het bedrijf stopgezet of geëvolueerd naar nieuwe vormen van technologie en diensten.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.