Betekenis: Repins

Wat zijn Pinterest Repins?

Pinterest Repins zijn een functie op Pinterest waarmee gebruikers pins van andere gebruikers opnieuw kunnen delen op hun eigen Pinterest boards. Wanneer een gebruiker een pin opnieuw deelt, wordt dit beschouwd als een Repin en wordt de pin opnieuw toegevoegd aan het bord van de gebruiker, samen met een link naar het oorspronkelijke bord van de maker van de pin.

Repins zijn een belangrijk onderdeel van het delen van content op Pinterest en kunnen helpen om de zichtbaarheid van pins en borden te vergroten. Als een gebruiker een interessante pin ziet die hij wil bewaren of delen met zijn eigen volgers, kan hij de Repin-knop gebruiken om de pin op zijn eigen borden te plaatsen.

Het Repinnen van pins kan ook helpen om de betrokkenheid van gebruikers op Pinterest te vergroten. Wanneer gebruikers pins opnieuw delen, kan dit leiden tot meer likes, comments en volgers, waardoor de betrokkenheid en zichtbaarheid van het account kunnen worden vergroot.

Voor bedrijven kan het Repinnen van pins een effectieve manier zijn om meer exposure te krijgen en hun merk of producten onder de aandacht te brengen bij nieuwe gebruikers op Pinterest. Door ervoor te zorgen dat hun pins gemakkelijk kunnen worden gedeeld en Repinned, kunnen bedrijven de kans vergroten dat hun pins viraal gaan en meer potentiële klanten bereiken.