The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: parttime

Wat is parttime?

Parttime is een term die wordt gebruikt om aan te geven dat een werknemer minder uren per week werkt dan een fulltime werknemer. Parttime werken kan verschillende redenen hebben, zoals het combineren van werk met andere verplichtingen, het hebben van meer vrije tijd of het langzaam opbouwen van werkervaring.

Een parttime dienstverband betekent meestal dat de werknemer minder dan 36 uur per week werkt, hoewel het aantal uren kan variëren afhankelijk van de sector en het land waarin de werknemer werkzaam is. Parttime werknemers hebben meestal recht op dezelfde rechten als fulltime werknemers, zoals vakantiedagen en sociale zekerheid.

Parttime werken kan zowel voordelen als nadelen hebben. Voordelen zijn bijvoorbeeld dat er meer tijd beschikbaar is voor andere activiteiten, terwijl nadelen kunnen zijn dat het salaris lager is en er minder carrièremogelijkheden zijn.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.