The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: fulltime

Wat is fulltime?

Fulltime is een term die wordt gebruikt om aan te geven dat een werknemer een volledige werkweek werkt. Dit betekent dat de werknemer meestal 36 tot 40 uur per week werkt, afhankelijk van wat er in het arbeidscontract is overeengekomen.

Een fulltime dienstverband kan verschillende voordelen hebben, zoals een hoger salaris en meer sociale zekerheid. Het kan ook nadelen hebben, zoals minder flexibiliteit in werktijden en minder tijd voor persoonlijke bezigheden.

Het aantal werkuren dat als fulltime wordt beschouwd, kan variëren afhankelijk van de sector en het land waarin de werknemer werkzaam is. In Nederland is 40 uur per week het gebruikelijke aantal uren voor een fulltime dienstverband, maar in sommige sectoren kan het ook minder zijn.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.