Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Kostenbeheersing

Wat is kostenbeheersing precies?

Kostenbeheersing is een proces waarbij organisaties kosten effectief beheren door het identificeren, analyseren en beheersen van alle kosten die gepaard gaan met hun bedrijfsactiviteiten.

Het is bedoeld om de kosten te verlagen en de winst te verhogen. Dit kan worden bereikt door het gebruik van financiële instrumenten, inkooptechnieken, processen en procedures om ervoor te zorgen dat alle kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Hoe pas je kostenbeheersing toe?

Kostenbeheersing kan worden toegepast door eerst een plan op te stellen dat in detail alle kosten identificeert die worden gemaakt door de organisatie. Dit plan moet dan worden geëvalueerd om te bepalen of de kosten kunnen worden verlaagd door de kosten te verminderen of door de kosten in andere gebieden te verhogen. Vervolgens moeten er processen en procedures worden opgezet om te zorgen dat de kosten laag blijven.

Daarnaast moeten er ook controles worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle kosten op het juiste niveau worden beheerd.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.