Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Geotagging

Wat is geotagging?

Geotagging is het proces van het toevoegen van locatiegegevens aan afbeeldingen, video's, websites en andere online media. Geotagging maakt het mogelijk gebruikers te identificeren waar een afbeelding of video is opgenomen, waaruit een website is opgezet of waar een bericht is verzonden. 

Hoe werkt geotagging?

Geotagging maakt gebruik van geografische coördinaten, zoals de breedte- en lengtegraad, om locatiegegevens toe te voegen aan media-items. Deze coördinaten worden vervolgens gebruikt om te identificeren waar een media-item is gemaakt of gepost. Er zijn verschillende manieren waarop deze gegevens kunnen worden toegevoegd, zoals met behulp van GPS-signalen, geotagged foto's of door locatiegegevens manueel toe te voegen.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.