The Ecom Agency Kennisbank

Betekenis: Field Training

Wat is Field Training?

Field training, ook wel bekend als veldtraining, is een praktische training die wordt gegeven aan werknemers in verschillende vakgebieden, waaronder sales, marketing, techniek en management. De training vindt vaak plaats op locatie, op de werkplek of in het veld, en richt zich op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en kennis die nodig zijn om succesvol te zijn in de specifieke functie of rol.

Field training kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en de aard van het werk. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit on-the-job training, waarbij nieuwe werknemers worden begeleid door ervaren collega's om te leren hoe ze hun werk kunnen uitvoeren. Het kan ook bestaan uit klassikale trainingen, workshops en seminars, waarin werknemers de nodige kennis en vaardigheden leren om hun werk effectief uit te voeren.

In sales en marketing kan field training bijvoorbeeld bestaan uit het leren van verkoop- en onderhandelingstechnieken, het identificeren van potentiële klanten, het ontwikkelen van relaties met klanten en het opbouwen van merkloyaliteit. In technische beroepen kan field training bestaan uit het leren van specifieke vaardigheden en procedures voor het uitvoeren van taken en het oplossen van problemen op de werkplek. In management kan field training bijvoorbeeld bestaan uit het leren van leiderschaps- en teambuildingvaardigheden, het ontwikkelen van strategische planning en het oplossen van problemen in de dagelijkse werkzaamheden.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.