Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Etsy

Wat is Etsy?

Etsy is een online marktplaats waar mensen handgemaakte en vintage artikelen kunnen verkopen aan kopers over de hele wereld. Het is een platform waar kunstenaars, creatievelingen en kleine bedrijven hun producten kunnen aanbieden aan kopers uit meer dan 190 landen.

Etsy in Nederland

Etsy is ook een goede bron van inkomsten voor veel Nederlandse makers. Etsy maakt het gemakkelijk om je items te verkopen en verzenden naar klanten overal in de wereld. Er zijn veel Nederlandse makers die hun producten op Etsy hebben verkocht en veel succes hebben gehad. Etsy is een geweldige manier om je creatieve talenten te laten zien en te delen met anderen. Het is een plek waar je je unieke items kan verkopen en waar je klanten kunt vinden die je producten waarderen. Er zijn tal van verschillende soorten producten te vinden op Etsy, waardoor het een veelzijdige marktplaats is.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.