Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: CSV-bestanden

Wat zijn CSV-bestanden?

CSV-bestanden (Comma-separated Values) zijn tekstbestanden die gebruikt worden om gegevens te delen tussen verschillende programma's en systemen. Ze bestaan uit een rij met waarden die door komma's gescheiden zijn. De waarden worden gebruikt om gegevens te identificeren, zoals naam, adres, telefoonnummer, enz. CSV-bestanden kunnen geopend worden met bijna elke spreadsheet- of tekstverwerkingsprogramma. 

Wat kan je met CSV-bestanden?

CSV-bestanden kunnen gebruikt worden om gegevens te delen, importeren en exporteren tussen verschillende systemen. Ze kunnen ook gebruikt worden om gegevens uit een database te extraheren of om gegevens te bewerken of te analyseren in een spreadsheetprogramma. CSV-bestanden kunnen ook gebruikt worden om informatie te verzenden via e-mail, om te worden geprint of om gegevens te verplaatsen naar een ander programma of systeem.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.