Banner Blogs The The Ecom Agency agency

Betekenis: Big Cartel

Wat is Big Cartel?

Big Cartel is een e-commerceplatform dat kleine bedrijven helpt bij het opzetten, beheren en vermarkten van hun online winkel. Het biedt gebruikers een eenvoudig te gebruiken beheeromgeving waarmee ze hun producten kunnen verkopen, afbeeldingen kunnen uploaden, klanten kunnen beheren en hun bedrijf kunnen vergroten.

Waarom zou ik Big Cartel gebruiken?

Big Cartel is een uitstekend platform voor kleine artiesten en makers die hun eigen e-commercewinkel willen opzetten. Het helpt makers om hun producten en diensten te verkopen, het maakt het makkelijk om klanten te beheren en het biedt gebruikers een intuïtief dashboard waarmee ze hun online winkel kunnen beheren. Het is een betaalbaar e-commerceplatform dat gebruikers in staat stelt hun bedrijf te laten groeien.

Fun fact: onze eerste ervaring met Big Cartel

Toen de founder van The Ecom Agency Auke de Geus in 2015 Ballin Amsterdam oprichtte was de eerste website gemaakt via Big Cartel. Ballin is ontstaan vanuit een mode Instagram account en het was in die tijd gebruikelijk voor Instagram pagina's om Big Cartel te gebruiken als ecommerce platform. Lees in deze blog ook meer over de oprichting en het succes van kledingmerk Ballin.

Online marketing uitbesteden?  

The Ecom Agency is een marketingbureau wat zich voornamelijk op webshops richt. Wij bieden meerdere diensten aan voor klanten in verschillende branches. Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.